Услови Коришћења

Добро дошли на интернет страницу Српска кућа пива!

У продужетку текста наведене су основне информације и услови коришћења нашe интернет страница www.srpskakucapiva.rs

Молимо Вас да се упознате са наведеним условима коришћења нашe интернет станица како бисмо избегли евентуалне неспоразуме и последице у вези са истима.

Коришћењем било ког дела сајта Српска кућа пива прихватилu сте све услове коришћења. За сва евентуална додатна питања можете нам писати на мејл:

srpskakucapiva@gmail.com

Интернет страницом Српске куће пива управља Маша Ерић власник и директор предузећа СЦЕНАРИО ДОО Београд у чијем је власништву je Српска кућа пива.

Сви садржаји објављени на сајту Српска куће пива искључиво су власништво компаније СЦЕНАРИО ДОО Београд и Маше Ерић и као такви не смеју да се копирају, репродукују или на било који начин дистрибуирају без писменог одобрења власника сајта.

Прикупљање информација и начин коришћења истих

Сценарио доо преко сајта Српска кућа пива неће прикупљати нити користити било какве податке о личности, осим када је то јасно назначено корисницима и када су корисници дали свој пристанак.

Када приступите сајту Српске куће пивa путем сајта се прикупљају неке основне информације о посетиоцима сајта (тип претраживача, ИП адреса, подаци о страницама којима сте приступили).

У ту сврху сајт користи колачиће (cokies) са циљем побољшања корисничког искуства. Ако наставите да прегледате и користите нашу интернет страницу пристајете на употребу колачића.

Колачићи анонимним прикупљањем и слањем података помажу власницима страница да схвате на који начин посетиоци комуницирају са страницом. Ради се о колачићима који омогућавају веб аналитику, тј. анализа употребе наших страница и мерење посећености.

Подаци о личности, на основу којих је могуће утврдити идентитет корисника, аутоматски се не прикупљају. У табелама испод су наведени колачићи који се користе

Основни колачићи (cookies)
Назив Провајдер Употреба
_ga, _gid, _gat, dc_gtm_<property-id> Google.com Праћење и анализа посећености интернет странице
_fbp Facebook.com У циљу унапређења кампања на  друштвеним мрежама

Корисници имају могућност да прихвате или одбаце колачиће подешавањима интернет претраживачa. Погледајте упутства за свој претраживач или екран како бисте сазнали више о могућим подешавањима.

Међутим, појединачна својства (функционалности) интернет страница зависе од колачића, могу доћи до ограничења на коришћењу странице уколико се колачићи деактивирају.

Све информације које се прикупе од корисника користиће се само и искључиво у сврху због којих су прикупљене и неће бити дистрибуиране трећим странама.

Ауторска права

Интернет страница Српска кућа пива (у даљем тексту сајт) налази се у власништву СЦЕНАРИО ДОО Београд (Нови Београд) и Маше Ерић као 100% власника предузећа СЦЕНАРИО ДОО.

Садржај овог сајта, укључујући писане текстове, фотографије, логотип и све остале податке и информације су искључиво власништво предузећа СЦЕНАРИО ДОО И Маше Ерић.

СЦЕНАРИО ДОО полаже ауторска права на све садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података).

Свака повреда наведених права, било намерна или случајна, представља озбиљно кршење услова коришћења материјала са сајтa и подлеже материјалном и кривичном гоњењу.

Назив Српска кућа пива, припадајући логотип и све повезане робне марке (као Мала Барка) су регистровани заштитни знакови компаније СЦЕНАРИО Доо, заштићени у Заводу за интелектуалну својину Републике Србије.

Свако неовлашћено коришћење нашег логотипа или назива представља повреду права интелектуалних својина и подлеже материјалном и кривичном гоњењу.

Безбедност интернет страница и прикупљених информација

Садржаји на сајту се објављују у доброј намери са циљем едукације и пружања информација посетиоцима. Све садржаје сајта користите на властиту одговорност и СЦЕНАРИО ДОО се не могу сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем садржаја.

Приступ сајту и свим његовим садржајима дозвољен је само пунолетним особама, јер су пива која продајeмо алкохолна пива.

Корисници су дужни да редовно читају правила коришћења, те се сматрају да су корисници континуираног коришћења сајта Српска кућа пива, или било којег његовог дела, у сваком тренутку упознати са актуелним правилима коришћења, да би их разумели у целости.

Задржавамо право да на сајту Српска кућа пива, без најаве, повремено променимо или изменимо правила.

Такође, задржавамо право промене било којих садржаја објављених на сајту у било које време и без претходних најава.

Одрицање од одговорности

Материјал на страници Српска кућа пива доступан је корисницима без било каквих гаранција, било изричитих или подразумеваних.

Српска кућа пива објављује линкове на веб локацији у доброј намери и не може бити одговорна за садржај изван портала.

Српска кућа пива није одговорна за штету или повреду (укључујући, али не ограничавајући се на посебне или последичне штете) које могу произаћи из употребе или немогућности коришћења било ког дела странице или било чега што је на њој постављено.

Обавезујемо се да ћемо заштитити приватност корисника странице, осим у случају озбиљног кршења правила сајта Српске куће пива или незаконитих активности корисника.